Bambook

Duurzame innovatie

Ideeën en hersenspinsels, we hebben ze de hele dag door. Een uitspraak die je aan het denken zet, een schets, een naam (als je eindelijk het antwoord weet op ‘hoe heet hij ook alweer?’), een handige website, nieuwe app; het kan van alles zijn. Doe er iets mee, schrijf het op! Niet op een kladpapiertje dat je na een paar uur al kwijt bent. Nee, kies voor een slimmere, efficiëntere en meer duurzame manier. Kies voor Bambook. Een uitwisbaar notitieschrift voor al je notities: praktisch en duurzaam. Sla je notities op met de Bambook app, wis je notities uit je schrift en begin opnieuw. Zo heb je altijd je eigen whiteboard bij de hand.

Bestel nu je eigen Bambook

Shop

Het duurzame uitwisbare schrift; de Bambook is in 2 varianten beschikbaar. De Bambook Basic en de Bambook Hardcover. De Bambook Hardcover is een luxere en uitgebreide variant van de Bambook Basic. Met de stevige bamboe omslag heeft de Hardcover een luxueuze uitstraling en maakt het schrift nog duurzamer. De Basic is verkrijgbaar in A6, A5 en A4 formaat, de Hardcover is verkrijgbaar in A5 en A4. 

Naast de Bambook schrift bieden wij je ook de Bambook stift in de kleuren blauw, groen en rood. Met de Refill station wordt jij als Bambooker nog duurzamer. Hervul je lege Bambook stiften om verspilling te voorkomen.

For the love of paper

Naast Bambook brengt BLACK nog meer papieren lifehacks om je leven nog leuker maar vooral creatiever en productiever te maken. Stationery & Co is de online shop voor de merken die BLACK inmiddels naar Curacao heeft gebracht. De Productivity Planner en de Five Minute Journal van Intelligent Change zijn daar onderdeel van maar ook de merken Studio Stationery, Dreamkey Design, Vormgevoel, MiekInVorm en vele meer.

Partner op Curaçao

BLACK is de officiële partner op Curaçao van het vooruitstrevende merk Bambook, omdat BLACK gelooft in duurzaamheid. Het uitwisbare notitieschrift past tevens in de filosofie van BLACK dat er altijd ruimte is voor verbetering: het kan altijd beter en sneller.