Getting Things Done

In staat zijn te doen wat je kiest te doen.

Herken je dit?

  • Je bent goed in je werk, maar je komt om in de rompslomp, drukte en details
  • Je verliest het overzicht en je laat steeds vaker steken vallen
  • Er komt meer en meer werk op je af. Je pakket aan taken en projecten wordt zo groot dat je twijfelt of je alles ooit gedaan krijgt
  • Je kan je werk maar moeilijk loslaten als je thuis bent

Veel mensen hollen en vliegen om hun werk af te krijgen en komen daardoor nooit toe aan de zaken die ze echt belangrijk vinden. Hun inbox is altijd vol met e-mails en taken en hun hoofd altijd vol met zorgen en problemen.

Ben je op zoek naar een training waarin je leert om de controle te houden onder de meest stressvolle en chaotische omstandigheden? Waarmee je in de waan van de dag toch efficiënt je doelen bereikt en zo tijd over houdt voor de dingen die je leuk en belangrijk vindt?

Met de alom bekende theorie Getting Things Done van David Allen leer je op een gecontroleerde manier efficiënt werken. Met meer resultaat en minder stress als gevolg. BLACK geeft productiviteitstrainingen gebaseerd op deze theorie. Leer je energie beter te verdelen, waardoor je meer kunt doen in minder tijd.

Persoonlijke ontwikkeling

De hoeveelheid (digitale) informatie die dagelijks op ons afkomt is gigantisch. GTD leert je grip te krijgen en ook te behouden in het verwerken van deze informatie. Laat je niet leiden door wat er op je afkomt, maar blijf de baas over jouw eigen tijd. Over je eigen leven. Want Getting Things Done gaat niet alleen over timemanagement, maar ook over persoonlijke ontwikkeling. 

Trainingsmaterialen en implementaties

Tijdens de training ontvang je een uitgebreide set trainingsmaterialen, waaronder het boek ‘Getting Things Done. Prettig en efficiënt werken zonder stress’ van David Allen. Ook profiteer je van alle opvolging na de training: De online leeromgeving, de druppelmails van Meereffect, de kennisbank en allerlei artikelen. Om GTD toe te passen maakt het niet uit met welke software je werkt, GTD is te implementeren in elk systeem. Na de training helpen we je middels ons online leeromgeving om GTD in jouw systeem te implementeren.

Ongekend populair

Sinds het boek Getting Things Done voor het eerst in 2001 verscheen, heeft GTD zich ontwikkeld tot de standaard in zakelijke en persoonlijke effectiviteit. David Allen is uitgegroeid tot een productiviteitsgoeroe met miljoenen online volgers. Enkele bedrijven die u voor gingen op Curacao; Curacao Ports Authority, Hotel ’t Klooster, Kooyman, Curinde, KLM, Soli Deo, VanEps Kunneman VanDoorne en Kortijn ijs.

BLACK is de officiële Getting Things Done partner van meereffect voor de ABC-eilanden en Caribisch Nederland. (Aruba, Bonaire, Curacao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten).

De eerstvolgende open inschrijving Getting Things Done basistraining is:

Curacao: 29 & 30 januari 2019 van 8.00 – 12.00

Bonaire: 8 & 9 november 2018 van 8.00 – 12.00

Aruba: 29 & 30 november 2018 van 8.00 – 12.00

Meer informatie over de GTD Trainingen of schrijf je direct in.

Deelnemers